Vi söker maskinoperatör till vår kantpressavdelning samt vår lackeringsavdelning.
Vi hälsar dig välkommen till ett mycket omväxlande och spännande jobb där du kan påverka och utvecklas. Då bolaget befinner sig i en tillväxtfas krävs en stor portion av flexibilitet då alla ständigt kan behövas till nya utmaningar inom verksamheten, tjänster är heltid. Vill du vara med på vår resa mot ”I särklass bästa arbetsgivaren i regionen” så sök nu.

Vem är du?
Vi tror att bortsett från goda grunder inom industri är du van att arbeta självständigt men även en bra lag-spelare.

Vi söker en erfaren kantpressoperatör
till vår kantpressavdelning. Vi söker dig som har några års erfarenhet av kantpressning. Har fullgod kunskap i ritningsläsning samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Tjänsten är heltid.

Vi söker också en lackerare till vår lackerings-avdelning för pulver och våtlackering.
Har du tidigare erfarenhet av främst pulverlackering är detta en merit. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Ha en god förståelse för hur en lackeringsprocess fungerar. Tjänsten är heltid och vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser fram emot din ansökan.

Ljungsarps Mekaniska AB
är en kontraktstillverkare som arbetar med bearbetning av tunnplåt. Vi utvecklar efter våra kunders behov och färdigställer produkter med hjälp av CAD, stans, laser, kantpress, svets, lack, montering och logistik.

Konceptet bygger på ett helhetsansvar där vi erbjuder kompletta lösningar/produkter till kunder med marknad i Sverige och hela världen. Vi är idag 42 anställda.

För mer information är du välkommen att kontakta:
Lennart Josefsson, 0321-34 02 33
lennart.josefsson@ljungsarps.s
e

Björn på telefon 0321-34 02 32
bjorn.gustafsson@ljungsarps.se