OM OSS

GRUNDPLÅTEN TILL FANTASTISKA PRODUKTER

Ljungsarps är ett företag som förändras med tidens gång – men våra grundläggande värden består. Sedan den första brännvinskaggen i bleckplåt lanserades 1897 har vi alltid varit innovativa, tänkt framåt och tagit ansvar.

I över hundra år har vi kontinuerligt drivit och förfinat bearbetningen av alla typer av tunnplåtsmaterial. Idag erbjuder vi en modern anläggning där vi tar ett helhetsansvar från design, utveckling och inköp till konstruktion, tillverkning och en effektiv logistik. Alla produkter distribueras till samtliga försäljningskanaler direkt från vårt lager i Ljungsarp.

OM OSS

Engagerad och kompetent personal

Vi gör allt för att ert projekt ska bli så lyckat som möjligt och bidrar gärna med vår kunskap kring olika konstruktioner, val av material, val kring olika metoder med mera. Hos oss får ni en personlig kontakt som hjälper till hela vägen! Oavsett om det är ett moment i produktionen där ni behöver hjälp eller om ni behöver projektledning med helhetsansvar från vår sida.

”Med en modern maskinpark, bred erfarenhet och ett tillgängligt lager ser vi till att era kunder får färdiga produkter i precis rätt tid.”

OM OSS

Legotillverkning med Ljungsarps

Lösning på alla tekniska och praktiska problem kring produktionen – allt inom plåtbearbetning kan vi lösa själva i huset. Om ni skulle ha andra specifika behov i andra material, har vi ett brett kontaktnät som gör att vi alltid kan hjälpa er i den produktlösning som ni är i behov av.