Med över 100 års erfarenhet av tunnplåtsbearbetning står vi nu just nu i en stor tillväxtfas och söker nya medarbetare till vår enhet öster om Ljungsarp.

Ljungsarps Mekaniska AB startade 1897 och har i över hundra år kontinuerligt drivit och förfinat bearbetningen av alla typer av tunnplåtsmaterial. Idag erbjuder vi en modern anläggning där vi tar ett helhetsansvar från utveckling och produktion till färdiga produkter. Alla produkter distribueras till samtliga försäljningskanaler direkt från vår anläggning i Ljungsarp. En av våra målbilder är att bli ”I särklass bästa arbetsgivaren i regionen”. Känns detta spännande så har du chansen att vara med och påverka detta.

Har du tidigare erfarenhet från den tillverkande industrin och har god erfarenhet av kantpressning och är redo att ta nästa steg i din karriär?

I dina arbetsuppgifter ska du:

– Producera och ställa i våra kantpressmaskiner
– Att tillsammans med gruppen uppnå mål i den dagliga driften
– Jobba för att utveckla och automatisera processen

OM DIG
För att passa i rollen ser vi att du som söker är en person med stor nyfikenhet för utveckling och automation. Vidare har du ett tekniskt intresse och drivs av att se och hitta på smarta lösningar för att göra vardagen enklare. Då Ljungsarps Mekaniska är i en kraftig expansiv fas ser vi också att du som söker har ett starkt driv till att vilja utvecklas i din roll på företaget. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

KRAV/ÖNSKAN

– Erfarenhet av kantpressning och programmering/ställ
– Erfarenhet av automation är meriterande
– Bil & körkort
– Flytande svenska i tal och skrift
– Kunna läsa och förstå cad/konstruktionsritningar

För mer information är du välkommen att kontakta:

Lennart Josefsson Produktionschef
0321-34 02 33lennart.josefsson@ljungsarps.se

Magnus Stagmo VD / HR
072-511 79 72magnus.stagmo@ljungsarps.se

Mikael Claesson Konstruktion / Utveckling
0321-34 02 39mikael.claesson@ljungsarps.se