Ljungsarps Mekaniska AB är en kontraktstillverkare som arbetar med bearbetning av tunnplåt.

Vi utvecklar efter våra kunders behov och färdigställer produkter med hjälp av CAD, stans, laser, kantpress, svets, lack, montering och logistik.

Konceptet bygger på ett helhetsansvar där vi erbjuder kompletta lösningar/produkter till kunder med marknad i Sverige och hela världen. Vi är idag 42 anställda.

Vi söker dig som tar huvudansvaret för montering och provning till en specifik kund!

Vill du vara med i vårt goa gäng, där värdeord som nytänkande, delaktighet och respekt är några av hörnstenarna. Vi hälsar dig välkommen till mycket omväxlande och spännande jobb där du kan påverka och utvecklas. Då bolaget befinner sig i en tillväxtfas krävs en stor portion av flexibilitet då alla ständigt kan behövas till nya utmaningar inom verksamheten, tjänsten är heltid. Skall du vara med på vår resa mot ”I särklass bästa arbetsgivaren i regionen” så sök nu.

Vem är du?

Vi tror att bortsett från goda grunder inom industri är du van att arbeta självständigt men även en bra lagspelare. Du kommer ansvara för en specifik montering med nära kontakt med intern utvecklig och teknikavdelning. Det är meriterande om du är tekniskt intresserad, har erfarenhet av elektronikmontage och har datavana.

Du ska hantera svenska och engelska språket i tal och skrift.

Då alla anställda har mer eller mindre kundkontakt värderar vi högt alla medarbetares positiva sätt att bemöta våra kunder.

Du skickar din ansökan till: info@ljungsarps.se

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Magnus eller Lennart nedan:

Magnus Stagmo, VD​​
072-511 79 72
magnus.stagmo@ljungsarps.se

Lennart Josefsson, Produktionschef
0321-34 02 33
lennart.josefsson@ljungsarps.se